Maďarská republika a myšlienka vyšehradskej spolupráce na začiatku 21. storočia - Halász, Ivan
Vyšehradská spolupráca v kontexte priestorového myslenia maďarskej zahraničnej politiky. Maďarské politické myslenie a myšlienka stredoeurópskej spolupráce pred rokom 1989. Myšlienka vyšehradskej spolupráce po roku 1989. Kruhy podporujúce stredoeurópsku spoluprácu. Kríza Vyšehradu po roku 1993. Revitalizácia vyšehradskej spolupráce a Maďarsko. Spor o tzv. Benešove dekréty a kríza z roku 2002. Vyšehradská spolupráca a Maďarsko po roku 2002. Vyšehradské dilemy.