K poľskej perspektíve spolupráce krajín Vyšehradskej štvorky - Gniazdowski, Mateusz
Poľská verejná mienka a V4. Znovudefinovanie vyšehradskej spolupráce v Poľsku. Priority a skúška spolupráce. Nová poľská vláda a politické konštelácie v regióne. Perspektívy spolupráce.