Perspektivní zaměstnance "loví" mezi studenty - Kazdová, Alena
Nábor kvalifikovaných pracovníkov v rámci programov zameraných na cielený výber absolventov vysokých škôl. Spolupráca spoločnosti Unilever s českými vysokými školami. Trainee program spoločnosti. Nedostatok absolventov z technických odborov.