Stavebné sporenie - Kláseková, Martina
Z obsahu: Ani stavebné, ani sporenie. Stavebné sporenie v minulosti a súčasnosti. Zamýšľané novinky. Domáce kino a záhradný kozub so štátnou prémiou. Hypoúver verzus medziúver.