Regionálni spolupráce z českého pohledu rok po vstupu do EU - Pehe, Jiří
České zapojenie do regionálnej spolupráce. Situácia pred prijatím do EÚ. Situácia po vstupe do EÚ. Perspektívy politických vzťahov. Intelektuálna vzájomnosť.