Firemní kultura ovlivňuje bezpečnost práce - Hladký, Aleš
Najnovšie ergonomické koncepcie zdôrazňujú hodnotu komplexného systémového prístupu k otázkam bezpečnosti práce a ochrany zdravia na pracovisku. Kultúra podniku a starostlivosť o zdravie a bezpečnosť pracujúcich. Investície do pracovného prostredia na zlepšenie zdravia ľudí. Ergonómia ako súčasť firemnej kultúry. Využitie ergonomických princípov na zníženie fyzického stresu pri práci. Ako znížiť negatívny vplyv počítačov na zdravie ľudí.