Zákon č. 178/1998 Z.z. zo 14. mája 1998 o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach ...
Zákon č. 178/1998 Z.z. o podmienkach ... a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (Živnostenský zákon) v znení neskorších predpisov a zákona č. 524/2005 Z.z. Zákon upravuje podmienky predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach, úlohy obcí pri zriaďovaní a povoľovaní trhových miest. povinnosti fyzických a právnických osôb pri predaji výrobkov a poskytovaní služieb na trhových miestach a oprávnenia orgánov dozoru pri kontrole dodržiavania tohto zákona.