Držíte krok s trendy v odměňování? - Bardyová, Jana
Zmeny v odmeňovaní pracovníkov v Českej republike od r. 1989. Výkonnostné odmeňovanie. Nárast variabilného odmeňovania. Otázka spravodlivosti pri odmeňovaní. Zamestnanecké výhody ako forma odmeňovania. Nárast miezd v percentách za obdobie r. 1998-2005.