Správcovia sa na realitné fondy pozerajú opatrne - Brondošová, Jana
Od mája 2006 založeniu realitného fondu na Slovensku nestoja v ceste žiadne zákonné prekážky. Správcovské spoločnosti však pristupujú k novej možnosti v kolektívnom investovaní opatrne. Nedostatky právnej normy, ktorá na Slovensku povoľuje zakladať podielové fondy investujúce do nehnuteľností. Možnosti na realitnom trhu. Otázka kam investovať. Problémom je zatiaľ nedostatok ponuky. Kto bude investovať do realitných fondov.