Zákon č. 294/1999 Z.z. z 2. novembra 1999 o zodpovednosti za škodu spôsobenú vadným výrobkom v znení zákona č. 451/2004 Z.z.
Zodpovednosť výrobcu, výrobok, výrobok vadný podľa zákona, výrobca, vylúčenie zodpovednosti. Náhrady škody, pôsobenie tretích osôb, premlčanie práva na náhradu škody.