Zákazník bude matkou diktátorov - Košťál, Daniel
Budúcnosť nákupného správania zákazníka. Individualita bude dôležitejším faktorom. Nároky stále rastú. Cena bude pri rozhodovaní dôležitým faktorom, ale viac sa budú vnímať pridané hodnoty. Ďalším aspektom, ktorý bude významnejší - najmä na trhu potravín a kozmetiky - je zdravie a zdravý životný štýl. Článok je spracovaný na základe prezentácie S. Sigrista, ktorá odznela na konferencii Czech Retail Summit (7. -8. 2. 2006) v Prahe.