Zľavy rozhodujú o nákupe - Belanová, Gabriela
Tri najpreferovanejšie typy predajní, kde zákazníci minú najväčšiu časť svojich výdavkov za nákup potravín - supermarkety, samoobsluhy, hypermarkety. Stále obľúbené letaky. Prevláda konzervatívnosť, zákazníci chcú vernostné programy.