Lojalita nie je taktický nástroj - Košťál, Daniel
Cieľom vernostného programu nie je kreativita a dokonca ani samotná lojalita zákazníka. Cieľom je generovať zisk čo najefektívnejším spôsobom. Na Slovensku je veľa spoločností, ktoré si prevádzkujú vlastný vernostný program, s koaličným vernostným programom je to zatiaľ problematickejšie. Trh ešte nedozrel.