Inflačné účtovníctvo - Hvastová, Jozefína, 1969-
Problematika inflácie. "Inflačné" účtovné metódy. Historical cost/nominal dollar - HC/ND. Historical cost/constant dollar - HC/CD. Current cost/nominal dollar - CC/ND. Current cost/constant dollar - CC/CD. HC/ND účtovná metóda. HC/CD účtovná metóda. CC/CD účtovná metóda.