Prezentovanie účtovnej závierky na báze jazyka XBRL - nový impulz alebo slepá cesta? - Tumpach, Miloš, 1970-
Prezentovanie informácií v systémoch účtovníctva. Úloha informačných technológií sa sústreďuje na otázky prezentácie výsledných informácií reprezentovaných účtovnou závierkou. Aplikácia jazyka XBRL - modulárny jazyk podnikového spravodajstva. Štruktúra taxonómie XBRL.