Pronájem top manažera nemusí být riziko - Kohoutová, Blažena
Riešenie dočasnej absencie člena strategického tímu podniku. Outsourcing interim manažéra. Úloha interim manažéra v podniku. Jasné pravidlá medzi konzultantskou firmou a firmou, ktorá si prenajíma interim manažéra. Význam reportingu. Práca na dobu určitú nie je outsourcing.