DPH v Európskej únii - Jurišová, Anna
Jednou z dôležitých otázok uplatňovania zákona o DPH (zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty) je určenie registračnej povinnosti. Registrácia tuzemských zdaniteľných osôb. Príklady.