Európska politika Španielska - Hošková, Jana
Proces prístupových rokovaní Španielska a vstup do Európskej únie v roku 1986. Politický vývoj v krajine po páde Frankovej diktatúry. Vývojové obdobia Európskej politiky Španielska.