Novela zákona o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady - Schultzová, Anna
Zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady. Daň z pozemkov. Daň zo stavieb. Spoločné ustanovenia pre daň z nehnuteľností. Zmeny v ďalších miestnych daniach. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia.