Systém plánování v české bance - Stříbrná, Hana
Analýza procesu plánovania v kontexte so stratégiou v prostredí významnej českej banky. Súčasnosť stratégie banky a jej nové formy. Proces tvorby stratégie banky. Nositelia tvorby stratégie. Analýza vlastnej tvorby procesu stratégie. Regulačná fáza procesu tvorby stratégie. Implementácia strategického zámeru. Model finančného riadenia. Balanced Scorecard ako kľúčový nástroj na realizáciu strategickej vízie do konkrétnych merateľných aktivít. Manažérske výhody využitia metódy BSC.