Aplikace modelu řízení rizik s využitím informačních technologií - Schmitting, Walter
Základné prvky modelovania konceptu riadenia rizík a najdôležitejšie vzťahy medzi nimi. Pojem "riziko". Pojem "element škody". Využitie informačných technológií. Centrálne stanovené pravidlá v procese riadenia rizík. Mapa rizík ako najpoužívanejší analytický nástroj risk manažmentu.