Ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2005 - Földesová Motajová, Zuzana
Článok nadväzuje na príspevok uverejnený v predchádzajúcom čísle - ÚAD č. 3. Kto musí podať ročné zúčtovanie poistného. Tlačivá ročného zúčtovania. Jednotlivé typy tlačív. Zásady pre ročné zúčtovanie poistného.