Psychológia a investovanie - Antoničová, Katarína
Trh dokážu ovplyvniť aj momentálne emócie investorov. Názory na psychologickú analýzu trhu. Teória špekulatívnych bublín. Technologické šialenstvo z rokov 1998-2002 - jeden z príkladov, ako psychologický faktor vplýva na trh.