Projekty pro státní správu - Vlček, Pavel
Popis určitého SW pre modelovanie procesov a niekteré vybrané projekty realizované v štátnej správe.Jedná sa o nástroj FirstStep kanadskej firmy Interfacing Technologies Corporation a projekty na Magistráte mesta Ostravy a Krajskom úrade libereckého kraja.