Outsourcingem k vyšší efektivnosti - Nývltová, Iveta
Dôvody pre outsourcing logistických služieb. Outsourcing v oblasti nákupu, výroby a predaja. Najčastejšie využívanie outsourcingu v oblasti skladovania, informačných systémov a dopravy. Primárne a komplementárne logistické služby. Výhody a riziká outsourcingu logistických služieb.