Učící se řízení projektů - analýza procesů a řízení projektů informačních míst pro podnikatele - Krajčík, Vladimír
Pre spracovanie myšlienky a prístupu „učiaceho sa projektu a učiaceho sa riadenia projektu“ informačno – znalostného projektu je nutné spracovať príslušný teoretický návod. Tento návod je chápaný ako v rovine teoretickej ako procesný prístup, tak v rovine praktickej ako postup pre vlastnú aplikáciu a konštrukciu metodiky procesnej mapy projektu Informačných miest pre podnikateľa. Proces projektovania verejného informačného systému, funkčný a procesný prístupový koncept s dôrazom na procesný projektový prístup.Otázky ríadenia tohoto typu projektov. Spracovanie prípadovej štúdie konkrétneho verejného IS – projektu Informačných miest pre podnikateľa, realizovaného Hospodárskou komorou ČR. Praktické príklady.