Technológia CRM - Vaculík, Juraj
Tri základné časti architektúry CRM: operačná, analytická a kooperačná časť CRM. Charakteristika jednotlivých častí architektúry CRM. SFA - sales force automation. EMA - enterprise marketing automation. CSS - customer service support. Centralizovanie informácií o zákazníkoch v analytickej časti CRM. Kooperačná časť CRM a kontaktné centrum.