Diskusia o budúcnosti Európy - východiská a otázky - Weiss, Peter
Proces európskej integrácie. Práce na nových zmluvných dokumentoch a od nich sa odvíjajúcej zmeny inštitucionálnych základov Európskej únie. Diskusia o všetkých stránkach európskeho projektu a jeho korektúrach resp. inováciách. Otázkou je, na ktorej z piatich možností sa budú schopní zhodnúť predstavitelia členských 25 krajín EÚ.