Ekonomika MSP vo svetle súčasných reforiem - Sirotka, Vladimír
Daňová reforma prináša úpravu výšky sadzby daní, resp. výšky sadzieb poistného - dopad na ekonomické prostredie MSP a na jeho celkové finančné zaťaženie. Ako sa tieto zmeny prejavujú v ekonomike malého podniku, živnostníka, osoby samostatne zárobkovo činnej.