Stav a výhled využívání RFID
Stav a výhliadky využívania technológie rádiofrekvenčnej identifikácie (RFID). Výsledky štúdie vykonanej medzi nemeckými výrobnými, dopravnými, logistickými a obchodnými podnikmi. Využívanie RFID v oblasti dopravy a logistiky, distribúcie a pohybu tovaru. Možnosti využívania RFID z pohľadu užívateľov.