Implementácia znalostného manažmentu v strategickom rozvoji logistických procesov - Dupaľ, Andrej
Nástup novej ekonomiky, založenej na informáciách, znalostiach a schopnostiach ľudí. Stratégia konkurencieschopnosti intenzívne presadzuje znalostnú ekonomiku, znalostný manažment. Rozvojová trajektória znalostného manažmentu a logistika. Strategické faktory rozvoja logistických procesov. Logistika a kvalita. Využívanie bázy znalostí v projektovaní logistických procesov.