Oceňování vlastního kapitálu produkční korporace jako reálné opce - Zmeškal, Zdeněk
Problematika možností aplikácie metodiky reálnych opcií pri oceňovaní firmy. Metódy oceňovania za rizika. Charakteristika a popis replikačnej stratégie. Ocenenie vlastného kapitálu firmy na báze opčného prístupu.