Znalostný manažment a jeho aplikovanie pri riadení firiem pri riadení zmien - Jamnický, Peter
Vplyv globalizácie na efektívnejšie využívanie podnikových zdrojov. Vplyv znalostného manažmentu na úspešnosť firmy. Úspešné riadenie zmien v organizáciách. Aplikovanie znalostného manažmenti pri riadení zmien.