Znalost a ignorance v řízení - Jirásek, Jaroslav A.
Rôzne formy používania pojmu "znalosť" v praxi. Význam znalostí a ich premena na inováciu. Znalosť ako súčasť strategického riadenia podniku. Znalosť ako faktor konkurencieschopnosti. Potreba všestranných znalostí manažmentu.