Tajemství úspěšného řídícího týmu - Malik, F.
Základné zásady v riadiacom tíme top manažérov. Jasné stanovenie úloh riadiaceho manažérskeho tímu. Precízna deľba práce. Disciplína v riadiacom tíme. Ďalšie pravidlá ako nezasahovanie do kompetencií člena tímu, výhradné rozhodovanie v určitých otázkach a ďalšie.