Kvalita = spokojnosť zákazníka - Bílý, Matej
Politika ISO v oblasti normalizácie zabezpečovania spokojnosti zákazníka. Stručný obsah troch noriem : Norma ISO 1001 Manažérstvo kvality. Spokojnosť zákazníka. Návod na kódex správania sa organizácií. Norma ISO 1002:2004 Manažérstvo kvality. Spokojnosť zákazníka. Návod na vybavovanie sťažností v organizáciách. Norma ISO 1003 Manažérstvo kvality. Spokojnosť zákazníka. Návod na externé riešenie sporov.