Zpeněžování konkursní podstaty - veřejná dražba - Hálek, Vítězslav
problematika dobrovoľných verejných dražieb. Vy&svetlené základné pojmy súvisiace s touto tematikou a uvedené veci a práva, ktoré nemôžu byť predmetom dražby. Realizácia dražby. Praktický príklady dražby časti podniku. Praktický príklad spoločnej dražby.