Knowledge and strategic management - Hron, Jan
Vývoj poznatkov v oblasti riadenia vedomostí a významný vplyv tohto odboru na strategické riadenie. Znalosti ako jeden z najdôležitejších zdrojov konkurenčnej výhody podnikov. Na základe popísaného vývoja sú vymedzené trendy ovplyvňujúce strategické riadenie a zároveň sú zo skúseností vodcovských subjektov odvodené doporučenia pre praktické aplikácie.