Kartoví podvodníci: rybári, sliediči, surferi - Lichnerová, Tatiana
Podvody s platobnými kartami na Slovensku a v Európe. Na Slovensku prevažujú krádeže platobných kariet aj s PIN kódom. Bankári si veľa sľubujú od zavedenia čipov. Klasické podvody a podvody cez internet. Nielen klienti sa musia chrániť pred podvodníkmi. Dôležitosť ochrany systémov banky. Zabezpečenie uchovávaných údajov.