Režimy menových kurzov na Slovensku a v nových členských krajinách EÚ - Fidrmuc, Jaroslav
Typy režimov menových kurzov. Vývoj kurzovej politiky v nových členských krajinách EÚ. Rozdiely v klasifikáciách de facto a de iure. Pravdepodobnostné odhady optimálnych režimov menového kurzu. Pravdepodobnostné modely a ich odhady. Výsledky pre vybrané krajiny.