Možnosti znižovania nákladov podniku pomocou skúsenostnej krivky - Foltínová, Alžbeta
Skúsenostná krivka a jej použitie. Faktory ovplyvňujúce priebeh skúsenostnej krivky. Účinnosť skúsenostnej krivky - znižovanie nákladov v podnikoch. Efekty zo skúsenostnej krivky sa vzťahujú na fixné aj variabilné náklady.