Analýza kultúrnych odlišností v marketingovej stratégii - Hrušovská, Dana, 1964-
Domáci, medzinárodný marketing. Globálny marketingový proces a jeho kroky. Propagácia s ohľadom na kultúrne odlišnosti. Propagačné a marketingové nezdary na zahraničných trhoch.