Riadenie projektového cyklu - Rybárová, Daniela, 1967-
Projekt, projektový cyklus, riadenie projektového cyklu - definície. Úspešný projekt musí absolvovať všetky fázy projektového cyklu: programovanie, identifikáciu, formuláciu, financovanie, implementáciu, hodnotenie. Metóda logického rámca a jeho úloha.