Anglicko-slovenská terminológia z podnikového hospodárstva - výroba - Kováčová, Eva
Anglicko-slovenská terminológia týkajúca sa výroby, výrobných procesov a výrobných faktorov. Objasnenie niektorých súvisiacich pojmov, nakoľko je možné sa stretnúť z ich nesprávnou interpretáciou. Článok vznikol v súvislosti s riešením grantovej úlohy, ktorú spracováva tím z Katedry podnikovohospodárskej EU v Bratislave.