Kuchár prevodovku z hrnca nevytiahne - Horníková, Zuzana
Predpokladaný nárast zamestnancov v slovenskom automobilovom priemysle. Kvalifikačná štruktúra v autopriemysle. Strašiak slovenského priemyslu - nízky záujem žiakov o štúdium na stredných školách a učilištiach technického zamerania. Nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily. Ťažké časy stredných odborných učilíšť - nezáujem žiakov o štúdium na týchto školách.