Kolik muziky za málo peněz - Bohuněk, Bohuslav
Investície do publicity firmy. Formy komunikačnej stratégie firmy. Letáky a katalógy, účasť na veľtrhoch, webová stránka, internetová reklama. Direct marketing a jeho hlavné výhody. Rozhlasová reklama, regionálna tlač, vonkajšia reklama a spoločenské akcie - eventy firmy.