Prostriedky, formy a metódy matematického vzdelávania - Strečko, Vladimír
Prehľad a výber poznatkov o didaktických prostriedkoch, organizačných formách a vyučovacích metódach matematického vzdelávania. Systemizácia klasifikácie vyučovacích metód matematiky.