Sex v reklamě pohledem zákona - Kůta, Petr
Sexuálne motívy v reklame a platnosť zákona o regulácii reklamy. Ochrana dobrých mravov a ľudskej dôstojnosti. Ochrana osôb mladších ako 18 rokov. Pôsobnosť zákona o prevádzkovaní rozhlasového a televízneho vysielania. Sexuálne motívy v reklame regulované aj Kódexom reklamy.