Možnosti popularizácie a osvety matematickej kultúry (vyučovaním školskej matematiky) - Jedinák, Dušan
Podnet pre efektívnejšiu popularizáciu a osvetu matematickej kultúry v základných a stredných školách. Základné ciele popularizácie pri vyučovaní matematiky. Ako chápať osvetu v učiteľskej práci? Schopnosti učiteľov matematiky.