Marketing a "tak trochu jiné sporty" - Rejman, Marek
Marketingové aktivity veľkých firiem v oblasti sponzorovania extrémnych športov. Nokia Extreme Tour. Splnenie očakávaní cieľovej skupiny. Posilnenie firemného imidžu. Medializácia športovej akcie. Návštevnosť ako merítko efektívnosti.